Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Гарні новини прийшли з Чернігівського обласного наукового ліцею!

           

          «Готуймося! Гартуймося! Гуртуймося!» - з таких настанов на перемогу в інтелектуальній, науковій, творчій та духовній сферах життя розпочався навчальний рік 2023/2024 у Чернігівському обласному науковому ліцеї Чернігівської обласної ради. Новий навчальний рік – нові враження, можливості та спогади. Це можуть підтвердити учні ліцею. Які ж події вже здивували та порадували ліцеїстів?

           

          Ліцей вийшов на стартову пряму з переможним результатом на НМТ-2023 – 1 місце в рейтингу шкіл міста Чернігова. Це надихає і зобов’язує. Так тримати! Крокуймо до нових вершин!

          Сонячним і щедрим на приємні зустрічі видався сьогоднішній ранок. Усміхались всі навколо, ставши свідками зворушливої зустрічі ДВОХ: у короткотермінову відпустку з квітами і обіймами прибув до ліцею чоловік нашої колеги, Світлани Сергіївни.

          Радісно вітав ліцей і Владислава Боровкова з позивним Пачка, кулеметника легендарного полку «Азов», випускника 2016 року біолого-хімічного профілю. Він отримав поранення під час вуличних боїв за Маріуполь, у результаті чого втратив ногу. Воїн провів два тижні на Азовсталі. Потім одним з останніх був евакуйований до Дніпра.

          Про полк «Азов» говорить із захватом. Саме для служби в ньому він на 3 курсі перевівся на заочну форму навчання в університеті. Із оптимізмом говорить про плани на майбутнє: «Якби можна було воювати ще, я б воював! Нити, плакати - для чого? Якщо Бог подарував тобі життя, то він це зробив не просто так. Я пережив танковий обстріл і кулю снайпера. Не хочу йти на пенсію в 24 роки. Хочу ще працювати з побратимами, тому повернуся в стрій», - посміхається він.

          Зараз Влад знаходиться на реабілітації в Києві і приїхав сьогодні в Чернігів, щоб привітати маму з днем народження.

          Щиро приєднуємось до привітань і бажаємо Юлії Сергіївні здоров’я, наснаги, а нам разом - дочекатися довгоочікуваної, бажаної Перемоги.

          А тим часом 14 учнів  ліцею продовжують своє перебування в Ганновері, Німеччина, у рамках проєкту  Recreation  Project.

          💙💛 Педагогічний колектив та студенти вдячні ЗСУ за можливість вчитись і радіти життю! 💙💛

           

           

           

           

           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/