Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Установче засідання Всеукраїнської Ради Старшокласників

          Наприкінці серпня 2023 року відбулося перше в новому 2023/2024 навчальному році установче засідання Всеукраїнської Ради Старшокласників, в якому взяли участь представники Чернігівської обласної Ради старшокласників – вихованки гуртка «Лідерські ініціативи» Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва.

          Родзинкою зустрічі стала презентація старту діяльності Клубу лідерських ініціатив «Полігон». Ідея «Полігону» полягає у створенні на базі Українського державного центру позашкільної освіти (далі – УДЦПО) універсальної інформаційної платформи для освітньої та проєктної діяльності лідерів учнівського самоврядування разом із регіональними координаторами за такими напрямками: молодіжні проєкти, громадянська освіта, зустрічі з лідерами думок та експертами актуальних для молоді компетенцій, психологічна та реабілітаційна підтримка, обмін корисними життєвими цікавинками!

          Перший Всеукраїнський пілотний проєкт за участю лідерських регіональних осередків розпочнеться вже у вересні!

          Лідери учнівського самоврядування Чернігівщини долучаються до всеукраїнської ініціативи!

          Старт просвітницької роботи в «Полігоні» відбувся зі вступу до курсу «Громадянська освіта» за темою «Утвердження національної української та громадянської ідентичності», який провів Юрій Демедюк, кандидат історичних наук, експерт у сфері громадянської освіти, заступник директора УДЦПО.

          Відео зустрічі лідерів учнівського самоврядування та координаторів на каналі УДЦПО за покликанням: https://youtu.be/FlboUK4-nqM

          Дякуємо Збройним Силам України за можливість навчатись самим і навчати інших!

          Віримо в Перемогу!

          Слава Україні!

           

           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/