Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Участь спортсменів

          Чернігівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді у Чемпіонаті світу з авіамодельного спорту

           

          У серпні 2023 року відбувся Чемпіонат світу з авіамодельного спорту, радіокеровані моделі, клас F5J, ІІ ранг, який проходив у болгарському місті Дупниця. У змаганнях взяли участь понад 80 учасників з 30 країн світу. Серед трьох спортсменів, з яких складалася Національна збірна команда України, був Олександр Петренко, керівник авіамодельного гуртка Чернігівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

          Команда України посіла почесне 11 місце, Олександр Петренко в особистому заліку – 4 місце, що свідчить про високі професійні якості спортсмена.

          Чемпіонату світу передував Кубок IKAR CUP F5J 2023, який проведено Болгарською федерацією авіамодельного спорту. У змаганнях взяли участь 125 учасників з усього світу. Україну представляли 5 спортсменів, серед яких і Олександр Петренко, який за результатами змагань також посів 4 місце.

          Щиро вітаємо та пишаємося здобутками українських спортсменів, адже, в зв’язку з російською агресією, у них не було можливості проводити тренувальні збори. Бажаємо нових перемог та звершень!!!

           
           
           
           
           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/