Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Яким буде новий навчальний рік та інші питання обговорювались на щорічній серпневій (не)конференції

           

          Про стан освіти, проблеми та перспективи розвитку освітньої галузі Чернігівської області в умовах воєнного стану говорили у рамках управлінської секції (не)конференції.

          Юрій Музика, начальник Управління освіти і науки Чернігівської ОДА, зазначає, що освіта має стати рушійною силою для створення європейського майбутнього України.

          Мали нагоду обговорити те, яким буде новий навчальний рік, актуальні питання освітнього процесу в закладах освіти.  Створення безпечних та комфортних умов функціонування загальної середньої освіти  є ключовими у роботі керівників органів управління освітою та директорів.

          Обговорення у рамках управлінської секції з теми «Стан, проблеми та перспективи розвитку освітньої галузі Чернігівської області в умовах воєнного стану» відбулось за участю Юрія Музики, начальника Управління освіти і науки Чернігівської ОДА,  Олени Соронович, заступниці начальника Управління освіти і науки Чернігівської ОДА, Тетяни Матвеєвої, голови Чернігівської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки, Ірини Ведь, заступниці голови Чернігівської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України, Світлани Сакаєвої, директорки Київського регіонального центру оцінювання якості освіти, Тетяни Маханькової, начальниці Управління Державної служби якості оцінювання освіти у Чернігівській області.

           
           
           
           

           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/