Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Нова українська школа на Чернігівщині: перспективи і проблеми

           

          Особливості організації освітнього процесу в початковій школі в умовах НУШ та перехід на наступний рівень НУШ розглянули у рамках методичної секції серпневої (не)конференції.

          Мали змогу обговорити актуальні питання освітнього процесу в закладах освіти, партнерську взаємодію Центру професійного розвитку педагогічниx працівників із закладами освіти області, розвиток та реалізацію НУШ, а також про штучний інтелект в освіті.

          Юрій Музика, начальник Управління освіти і науки Чернігівської ОДА, зазначає, що освіта – найважливіша ланка у побудові успішної держави й формуванні якісної освіти майбутнього.

          Говорили про особливості організації освітнього процесу в початковій школі в умовах НУШ. Зокрема, професійну підтримку педагогічних працівників, академічну автономію: навчально-методичне забезпечення освітнього процесу та вибір модельних програм.

          Серед актуальних тем і безбар’єрність в освітньому просторі. Разом з фахівцями Центру професійного розвитку педагогічниx працівників проаналізували організацію роботи з обдарованими учнями.

          Обговорення у рамках управлінської секції з теми «Актуальні питання організації освітнього процесу в 2023-2024 навчальному році» відбулось за участю Юрія Музики, начальника Управління освіти і науки Чернігівської ОДА,  Анатолія Заліського, ректора ЧОІППО імені К.Д. Ушинського, а також представників Центрів професійного розвитку педагогічних працівників, спеціалістів органів управління освітою, які відповідають за організацію методичної роботи.

           
           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/