Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Щорічна серпнева (не)конференція зібрала освітян Чернігівщини

           

          Про виховання сучасних дітей, психологічне здоров’я та реалізацію Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» говорили у рамках виховної секції (не)конференції.

          Виховна секція з теми «Розвиток професійної компетентності педагогічних працівників: методичний навігатор у 2023/2024 навчальному році» відбулась за участю Юрія Музики, начальника Управління освіти і науки Чернігівської ОДА, Олени Соронович, заступниці начальника Управління освіти і науки Чернігівської ОДА, та Анатолія Заліського, ректора ЧОІППО імені К.Д. Ушинського.

          Ректор та фахівці Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського презентували пріоритетні напрямки співпраці з органами освіти ТГ. Говорили також ї про особливості організації виховного процесу в 2023/2024 навчальному році.

          Поділились досвідом, проблемами та спробували знайти відповіді на актуальні питання діяльності психологічної служби закладів загальної середньої освіти.

          Практичні психологи та соціальні педагоги закладів загальної середньої освіти I-III ступенів та психологи Центрів професійного розвитку педагогічних працівників мали можливість долучитися до обговорення актуальних питань психологічного супроводу освітнього процесу у часи війни. Зокрема, про організацію діяльності закладів освіти щодо реалізації Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?».

          Важливо не забувати і про вчителів. Саме тому говорили про профілактику професійного вигорання, специфіку психологічного супроводу педагогів у період кризи.

          Насамкінець представили майстер-класи з актуальних питань сьогодення: «Мінна безпека: освітні практики», «Формування мовленнєвої компетентності сучасної особистості», «Використання цифрових інструментів організаторами виховного процесу». Вдячні всім, хто долучився до (не)конференції.

           

           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/