Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Продовжуємо роботу в напрямку відновлення закладів освіти

           

          Експерти з гуманітарної допомоги ЄС в Україні Марія Алєксєєнко, Девід Шевчик разом з представниками фінської неурядової організації Finn Church Aid(FCA) зустрілись з Юрієм Музикою, начальником Управління освіти і науки Чернігівської ОДА, та адміністрацією «Чернігівський обласний науковий ліцей». Організації допомогли з відновленням закладу освіти після руйнування у лютому-березні 2022 року.

          За допомоги FCA у межах проєкту «Безпечне повернення до навчання в Україні», завдяки підтримці Європейського союзу та залучення фінансування з обласного бюджету за підтримки Управління освіти і науки приміщення ліцею стало безпечним та комфортним для навчання. Зокрема, відновили коридори й основну сходову клітину, сходову клітину в укриття, навчальні кабінети хімії, інформатики, англійської мови, адміністративну частину ліцею та вбиральню.

          Окрім того, психологи організації провели серію тренінгів із надання першої психологічної допомоги та соціально-емоційного навчання.

          Під час зустрічі представники делегацій обговорили важливість і необхідність подолання негативних наслідків кризових явищ в освітньому середовищі ліцею та регіону загалом, викликаних умовами воєнного стану в Україні.

          Адміністрація Чернігівського обласного наукового ліцею висловлює вдячність за спільне прагнення до відновлення закладу освіти після руйнувань. Сподіваємося й на подальшу підтримку міжнародних та українських організацій, адже діти України – це наше упевнене сьогодні й світле і перспективне завтра!

           
           

           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/