Анонси
     

     






           
           

          Назад

          KOLO-клуб у Чернігівській ТГ - це одна з найбільших локацій, яка знаходиться на базі однієї зі шкіл. За три місяці тут активності охопили більш як тисячу дітей.

          KOLO Clubs - це проєкт ГО DOCCU, який реалізується за підтримки Finn Church Aid (FCA) та спрямований на освітній розвиток в громадах, психологічну підтримку, створення коло клубів для школярів та їхніх батьків.

          Які ж заходи організували на локації за літо?

          Розробили дизайн проєкту локації KOLO-клубу та провели голосування за найкращий проєкт. Наразі команда спеціалістів DOCCU розробила необхідну документацію, згідно з якою міська рада Чернігова проводить закупівлю ремонту приміщення під створення KOLO-клубу.

          За три місяці проєкту 212 освітян пройшли навчання з надання домедичної допомоги, безпеки в укриттях, цивільного захисту і психологічної підтримки. А шкільні психологи пройшли навчання щодо психологічної стресостійкості.

          У межах KOLO-клубу діти та їхні батьки можуть отримати консультації шкільного психолога та необхідну підтримку.

          Діти майже все літо у клубах займались рухливими, настільними, творчими та інтелектуальними іграми, малюванням. Постійно проводились цікаві квести та психологічні тренінги, заняття про права людини і демократію та з англійської мови. Більше того, діти вивчають історію своєї громади, Чернігівщини та України, а також робототехніку.

          Фото: DOCCU

           

           
           

           

           

           

           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/