Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Відновлення закладів освіти Чернігівщини

           

          Чернігівський ліцей відвідали  експерти з гуманітарної допомоги ЄС в Україні Марія Алєксєєнко, Девід Шевчик та представники неурядової організації Finn Church Aid(FCA), які беруть активну участь у відновленні закладів освіти Чернігівщини.

          Юрій Музика, начальник Упраління освіти і науки Чернігівської ОДА, наголосив на важливості співпраці органів освіти з міжнародними організаціями у напрямку відновлення.

          Впродовж 2022 і 2023 років фінська організація  в рамках проєкту «Безпечне повернення до навчання в Україні», завдяки підтримці Європейського Союзу, надали фінансову допомогу для усунення пошкоджень, завданих закладу внаслідок бойових дій.

          За підтримки FCA в ліцеї частково замінено пошкоджені вікна і двері, проведено внутрішні ремонтні роботи у навчальному і спальному корпусах. Відновлено приміщення їдальні ліцею. Кабінет біології обладнано сучасними зручними учнівськими меблями.

          Колектив закладу щиро дякує Європейському Союзу та Finn Church Aid за підтримку у складний для країни час і висловлює сподівання, що співпраця у напрямку відновлення з партнерами допоможе залишатися сильними.

           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/