Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Стартує Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day» в Україні!

          Всеукраїнський молодіжний рух Let’s do it Ukraine запрошує до участі у щорічній події  Всесвітньому дні прибирання «World Cleanup Day» в Україні, яка відбудеться 16 вересня 2023 року о 10:00 у 24 областях разом зі 191 країнами Світу.

          Захід проводитиметься з метою формування у громадян національної культури чистоти, благоустрою, правильного поводження з відходами, дбайливого ставлення до довкілля, створення сприятливих умов для розвитку волонтерства і самореалізації української молоді, розвитку місцевих громад та залучення ВПО до суспільно корисної діяльності.

          В Україні у 2023 році Всесвітній день прибирання пройде з дотриманням заборон, обмежень, які діють на період війни.

          Організатори події закликають учасників не робити масові скупчення та брати участь лише у прибираннях на рекомендованих та дозволених локаціях органами місцевого самоврядування, попередньо пройшовши інструктажі техніки безпеки та під час сигналу тривоги спускатись в укриття. Неповнолітні учасники можуть брати участь у присутності одного з батьків/опікуна, або з письмового дозволу одного з батьків/опікуна у присутності дорослих.

          Рекомендований період проведення заходів – з 16 серпня до 16 вересня 2023 року.

          Учасників з прифронтових територій прохання взяти участь у цифровому прибиранні максимально безпечному для вашого життя та здоров'я: https://letsdoitukraine.org/digitalcleanup/.

           Інформаційна довідка для використання та інформаційної підтримки: http://surl.li/kblja .

          Попередня реєстрація координаторів локацій проводиться до 1 вересня: https://cutt.ly/4X2Mr2Y .

          Інструктаж техніки безпеки: https://letsdoitukraine.org/2023/07/ldu-instructions-bezpeka-wcd-2023/ .

          Національний бриф координаторів всіх рівнів Всесвітнього дня прибирання, куди запрошуються активісти, координатори від закладів освіти відбудеться 5 вересня 2023 року 10:00-12:00 (онлайн ZOOM з трансляцією на: https://www.facebook.com/letsdoitukraineeco.)

          Організатори розробили пакет матеріалів, який допоможе всім учасникам процесу провести активності на найвищому рівні: презентація, інформаційні, візуальні матеріали, макети для соціальної реклами в соціальних мережах та зовнішньої реклами, лого, посібник, презентації, відео, аудіо за посиланням: http://surl.li/jgwmg .

          Результати Вашої участі необхідно зареєструвати до 25 вересня            2023 року включно за посиланням:  https://forms.gle/zjQtrZoL3KXZ5hP18 .

          Робіть фото до та після, знімайте сторіси, відмічайте #letsdoitukraine #worldcleanupday #побачивприбери та відправляйте в телеграм https://t.me/WCD_photo_video_bank (прикріпляйте як файл) з приписом «#область, назва вашого населеного пункту, координатор, скільки пакетів зібрали, що цікавого знайшли».

          Сторінки для тегу:

          Instagram: @letsdoitukraine / @worldcleanupday.global

          Facebook: @letsdoitukraineeco / @worldcleanupday.global та хештеги #worldcleanupday #letsdoitukraine #цифровеприбирання #побачивприбери, для українців  закордоном: #WorldCleanUpDayUA

          Важливо! В населених пунктах або районах, де погодні умови стануть на заваді (уразі зливи, буревію), активність буде перенесено на суботу                  23 вересня 2023 року о 10:00. У обласних центрах і столиці, якщо будуть відбуватись зміни, про це буде повідомлено в новинах на офіційному сайті: letsdoitukraine.org.

          Офіційні сайти:

          Організація та офіційні новини: https://letsdoitukraine.org/

          Цифрове прибирання: https://letsdoitukraine.org/digitalcleanup/

          Національна мапа пунктів прийому вторинної сировини: https://recyclingpoints.org/

          Для освітян та сортування: https://schoolrecyclingworld.org/

          Міжнародна організація: https://www.worldcleanupday.org/

           

           
           
           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/