Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Щасливе дитинство попри складнощі. Якісні освітні послуги для дітей, які особливо потребують мотивації на одужання й навчання

          Начальник Управління освіти і науки Юрій Музика взяв участь у Третій всеукраїнській конференції «Лікування та реабілітація як час освітніх можливостей». Про успішний досвід Школи Супергероїв щодо надання освітніх послуг дітям у лікарнях розповіла Євгенія Смірнова, засновниця Школи Супергероїв, заступниця Міністра освіти і науки України та запрошені спікери. 

          Педагоги поділилися практикою роботи з малечею, які проходять лікування. Запрошені гості від Міністерства освіти і науки України розповіли про плани щодо модернізації освітнього процесу країни. Особливу увагу приділили темі психологічної підтримки, а також роботи з батьками і дітьми в умовах кризових ситуацій та війни.

          Школа Супергероїв - це мережа безкоштовних шкіл у медичних закладах. У них навчаються діти, які змушені проходити лікування в стаціонарі. Школа супергероїв — державна установа з 2022 року, заснована Кабінетом Міністрів України завдяки підтримці Офісу Президента та Першої Леді.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/