Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Питання укриттів залишається на порядку денному

           

          Начальник Управління освіти і науки Юрій Музика та Валентин Чеботько, директор «Центр матеріально-технічного та інформаційного забезпечення освітніх закладів» Чернігівської обласної ради, провели робочу нараду з представниками громад Чернігівщини щодо реалізації проєктів, пов’язаних із будівництвом, реконструкцією, реставрацією та капітальним ремонтом захисних споруд цивільного захисту у закладах загальної середньої освіти.

          Постановою Кабінету Міністрів України від 28 квітня 2023 року №419 «Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на облаштування безпечних умов у закладах загальної середньої освіти» регулюються правила та порядок отримання коштів для ремонту або ж створення укриттів у закладах освіти. 

          Розпорядженням начальника Чернігівської ОДА від 04 серпня 2023р. №518 затверджено перелік проєктів, передбачених пунктом 3 Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на облаштування безпечних умов у закладах загальної середньої освіти. Обговорено проблеми, які виникли у громад під час реалізації планів, та запропоновано шляхи їх вирішення.

          Наголошено на необхідності розробки дорожньої карти по кожному закладу освіти, щоб організувати безпечний освітній процес в області.

           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/