Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Catch-Up Camp для старшокласників Чернігівщини!

           

          Учні 10-11 класів із 40-км прикордонної зони Чернігівщини через повномасштабне вторгнення втратили можливість прожити яскраве шкільне життя та вчитись очно, з друзями в класі. Однак, у них є шанс надолужити втрачене та створити нові яскраві спогади!

          Завдяки програмі Catch-Up Camp від освітньої фундації GoGlobal 56 старшокласників зможуть провести тиждень цікаво та з користю. Для учнів розробили програму та активності, на яких вони допоможуть надолужити освітні втрати. Зокрема, у кемпі молодь зможе покращити свої знання української та англійської мов, а також математики!

          Начальник Управління освіти і науки Чернігівської ОДА Юрій Музика говорить, що важливо, аби діти, які знаходились на окупованій території, мали можливість відпочити від вибухів, зняти стрес та отримати нові знання. Вдячні освітній фундації GoGlobal за співпрацю з освітянами по різним напрямкам, зокрема, за надану дітям можливість покращити свій ментальний стан та свої знання!

          Для вчителів у кемпі розроблено програму психологічної підтримки та інших корисних тренінгів, арт-терапія, аби відновити свій ресурс перед новим навчальним роком.

          Фото: офіційна сторінка GoGlobal

           

           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/