Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Молодіжний простір нових можливостей на Чернігівщині

           

          Молодіжний центр "Простір нових можливостей", що сприятиме підвищенню громадської активності, створено у Ріпках! 

          Приємно, що закладена минулого року співпраця з ГО “Українська Античність” має розвиток та реалізацію проєктів. Юрій Музика, начальник Управління освіти і науки Чернігівської ОДА, наголошує на важливості створення подібних просторів для розвитку молоді, їх долученні до громадської діяльності та активної суспільної позиції. 

          Відкриття відвідали  Ріпкинський селищний голова, начальник відділу освіти, представники молодіжної ради з міста Славутич, з якими співпрацювала молодіжна команда з Ріпок. 

          Проєкт “Активна позиція мого регіону. Очима дітей”, що реалізує ГО “Українська Античність” у партнерстві з Pact Inc. в рамках програми сприяння громадській активності “Долучайся!”, показав високий рівень залученості підлітків та бажання брати участь у відновленні України. 

          Програма реалізовувалась з грудня 2022 року у 3 областях - Чернігівській, Харківській та Сумській. Зокрема, активні молодіжні команди з 10 населених пунктів Чернігівщини створили власні плани щодо відновлення та покращення регіону. 

          Три задуми молодих активістів Чернігівщини вже реалізовані. Частина підлітків і наразі продовжує пошук ресурсів на реалізацію своїх ідей.  

          Проєкт "Активна позиція мого регіону. Очима дітей" реалізує ГО "Українська Античність" в рамках проєкту Програма сприяння громадській активності “Долучайся!”, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.  

           

           Фото: Громадська організація "Українська Античність"

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/