Анонси
     

     






           
           

          Назад

          День юного натураліста

           

          З метою урізноманітнення літнього відпочинку, надання корисних знань та навичок педагогами комунального закладу «Чернігівська обласна станція юних натуралістів» для здобувачів освіти комунального закладу «Комарівська гімназія» (далі – Гімназія) та комунального закладу «Березнянський навчально-реабілітаційний центр» (далі – Центр) вдруге підготовлено та проведено творчі майстерні, майстер-класи, ігри, спостереження еколого-натуралістичного спрямування.

          03 серпня 2023 року проведено відпочинкову програму для вихованців Центру, під час якої діти взяли участь у біологічних вікторинах «Хто де живе», «Хто чий ворог», майстер-класі з виготовлення корівки та аплікації «Літо квітами сміється», провели спостереження за птахами, які мешкають на подвір’ї Центру, використовуючи біноклі, розпізнали тваринок за ілюстраціями.

          З цікавістю діти розгадали екологічні кросворди, загадки. Позитивні емоції  здобувачі освіти отримали від гри «Сліпий ботанік», під час якої дізналися багато нового про рослини, ознайомилися з їх різноманітністю, країною походження.

           
           
           
           
           

          04 серпня 2023 року вихованці Гімназії стали учасниками творчих майстерень: «Літечко, літо…», «Моя улюблена тварина», «Флористична», під час яких виготовили аплікації на літню тематику, різноманітних тваринок з паперу, зробили поробки з використанням природного матеріалу.

          Особливо зацікавила дітей екологічна гра «Відгадай рослину» – юні ботаніки дізналися багато цікавого і нового про оточуючий світ флори.

          Використовуючи біноклі, провели спостереження за поведінкою птахів, які мешкають на території закладу.

           
           
           
           
           
           
           

          Літо продовжується. Попереду ще багато нового і цікавого. Будемо відпочивати корисно!

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/