Анонси
     

     






           
           

          Назад

           «Вихователі безпеки» в освітніх закладах Чернігівщини 


           
          Триває робота над створенням безпечного простору в закладах освіти. Сьогодні до проєкту «Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі» приєднались ще 2 ТГ Чернігівської області - Линовицька територіальна громада Прилуцького району та Остерська територіальна громада Чернігівського району. Відповідний меморандум про співпрацю було підписано сьогодні. 
           
           У Чернігівській області вже працюють 4 спеціаліста із безпеки в освітньому середовищі. Раніше до проєкту приєднались Корюківська, Ніжинська, Бобровицька та Ладанська територіальні громади. 
           
          Юрій Музика, начальник Управління освіти і науки Чернігівської ОДА, відзначив важливість проєкту для  закладів освіти області. Першочерговою задачею є безпека дітей. 
           
           Проєкт спрямований на підвищення рівня безпеки освітнього процесу через підготовку та впровадження у виконавчі органи територіальних громад фахівців із безпеки, знання та навички яких відповідають актуальним безпековим викликам. Такий спеціаліст має виявляти правопорушення в дитячому середовищі та запобігати їм.

           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/