Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Безпека дітей – один із пріоритетів освітян та поліції охорони Чернігівщини 
           


          В Управлінні освіти і науки Чернігівської ОДА відбулась робоча зустріч керівника освіти області Юрія Музики з заступником начальника технічної охорони Департаменту поліції охорони Сергієм Кіфоруком, начальником Управління поліції охорони в Чернігівській області Ігорем Магдибором та заступником начальника Управління поліції охорони в Чернігівській області Сергієм Дерев’янко. 
          Обговорили питання впровадження Концепції безпеки закладів освіти, згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів України, що включає: 
          профілактичні заходи щодо правопорушень; 
          забезпечення закладів освіти системами відеоспостереження та комплексом тривожної сигналізації з подальшим підключенням до пунктів централізованого спостереження Управління поліції охорони в Чернігівській області; 
          оперативне реагування нарядів поліції у разі виникнення будь-яких правопорушень або надзвичайних подій. 
           
           
          За інформацією Сергія Дерев'янка, заступника начальника управління поліції охорони в Чернігівській області, наразі тривожні кнопки встановлено у 252 об’єктах закладів освіти Чернігівщини. Тривожна кнопка допомагає швидко звернутися до підрозділу поліції.Сигнал про спрацювання кнопки надходить на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони. 
           
           
          Юрій Музика, начальник Управління освіти і науки Чернігівської ОДА, наголосив, що всі освітяни зацікавлені у створенні безпечних умов для дітей у закладах освіти області. Адже питання щодо створення безпеки в навчальних закладах, збереження життя і здоров’я учасників освітнього процесу, особливо під час війни - це одна з головних задач. 
           
           
          За результатами зустрічі визначено основні напрямки подальшої співпраці Управління освіти і науки з поліцією охорони Чернігівщини щодо покращення стану забезпечення безпеки учасників освітнього процесу Чернігівської області.

           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/