Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Пріоритет - доступ до навчання під час війни  


          Юрій Музика, начальник Управління освіти і науки Чернігівської ОДА, разом з представницею Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Чернігівській області Ларисою Шумною, працівницею Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Іриною Жмакою та головою ГО «Спілка жінок Чернігівщини» Іриною Дорожкіною обговорили забезпечення дітей безперешкодним доступом до навчання.   

          У рамках проєкту  #WeAreAllUkrainians дітям ВПО та дітям з особливими освітніми потребами буде надано близько тисячі планшетів для організації навчального процесу.   

          Німецька ініціатива #WeAreAllUkrainians у партнерстві з представництвом міжнародної організації Plan International розпочинають в Україні реалізацію проєкту з регіонального гуманітарного реагування. Головна мета - сприяння отриманню доступу до освіти онлайн та спрямований на підтримку вразливих дівчаток і хлопчиків молодшого шкільного віку з родин, які постраждали від війни в Україні та є внутрішньо переміщеними особами.  

          ▪️Проєкт впроваджується в тому числі й на території Чернігівської області, оскільки регіон входить у перелік областей, де найбільше постраждали заклади освіти.

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/