Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Літній відпочинок у Комарівській гімназії

           

          06 липня 2023 року педагогами комунального закладу «Чернігівська обласна станція юних натуралістів», Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва, комунального позашкільного навчального закладу «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» для здобувачів освіти комунального закладу «Комарівська гімназія» Чернігівської обласної ради проведено захоплюючу програму.

          Діти стали учасниками майстер-класу з виготовлення купальського віночка із злакових рослин і квітів, дізналися історію та традиції святкування українцями дня Івана Купала, змагалися у конкурсі на знання українських пісень.

          Учасники екологічних заходів отримали подяки від комунального закладу «Чернігівська обласна станція юних натуралістів» за активну участь у майстер-класі, творчу ініціативність, креативність, високу виконавську майстерність.

           
           
           

          Під час туристичних активностей діти вчилися правильно складати наплічник, встановлювати намет, здійснювали переправи купинами, бухтували мотузки та працювали з карабінами. Продемонструвати набуті навички учасники заходу змогли на дистанції «Смуга перешкод». Постійними супутниками тренувань були драйвовий настрій та дитячі посмішки.

          Культорганізатори Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва підготували цікаву пізнавально-розважальну програму. Школярі із задоволенням веселились, грали в ігри, відповідали на запитання вікторини.

          Наостанок, діти і педагоги подякували один одному за позитивні емоції  та незабутні враження.

           
           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/