Анонси
     

     






           
           

          Назад

          «День туризму» для здобувачів освіти Михайло-Коцюбинської територіальної громади

          У рамках програми з організації змістовного дозвілля здобувачів освіти Чернігівщини в літній період 07 червня 2023 року комунальним позашкільним навчальним закладом «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» (далі – Центр) проведено виїзний захід «День туризму» для здобувачів освіти Михайло-Коцюбинської територіальної громади.

          На території Ковпитської гімназії педагогами Центру було облаштовано локації з пішохідного та велосипедного туризму, у новій ресурсній кімнаті закладу для дітей проведено тренінги та корекційні заняття з розвитку лідерських навичок і командоутворення. Учасники заходу показали гарні результати у туристському вишколі, отримали позитивні враження та призи від Центру.

          Колектив позашкільного закладу вдячний педагогам Ковпитської гімназії за співпрацю та висловлює сподівання на подальшу спільну організацію заходів для здобувачів освіти.

          До участі в національно-патріотичних та туристсько-краєзнавчих вишколах, змаганнях і конкурсах запрошуються учні закладів загальної середньої та вихованці позашкільної освіти територіальних громад Чернігівської області. Організація заходів можлива як на території Центру у місті Чернігові, так і в закладах освіти області.

           

           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/