Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Відновлюємо традиції проведення спартакіад

           

          3 червня 2023 року на стадіоні Комунального  позашкільного навчального закладу спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з футболу «Юність» та на  базі позашкільного навчального закладу  «Чернігівська обласна комплексна  дитячо-юнацька спортивна школа» проводилася Чернігівська обласна спартакіада членів Профспілки працівників освіти і науки України. Без перебільшення це було свято для  любителів спорту.

          Адже традиція проводити щорічні спартакіади освітян області була порушена у 2020 та 2021 році пандемією ковіду та введенням карантину у країні.

          А весною 2022 року Чернігівська область оговтувалася від російської окупації.

          Цього року організатори змагань Чернігівська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України, Управління освіти і науки Чернігівської ОДА та Чернігівська обласна організація фізкультурно- спортивного товариства «Спартак» попри усі виклики прийняли рішення провести обласну спартакіаду. Це рішення було схвально прийняте  любителями спорту, які мали нагоду зустрітися разом і зарядитися позитивною енергією, дружнім духом змагань, бажанням досягти спортивних результатів у команді.

          16 команд профспілкових організацій громад Чернігівської області  цього разу змагалися з чотирьох видів спорту: легкоатлетична естафета, настільний теніс, дартс та шашки.

          Змагання розпочалися з урочистостей: спортсмени-аматори пройшли парадом,  головний суддя спартакіади суддя першої категорії Наталія Кривоус доповіла членам організаційного комітету про готовність команд до відкриття змагань, яке розпочалося з виконання державного гімну України.

          Хвилиною мовчання учасники спартакіади віддали данину пам’яті усім загиблим воїнам  і мирним жителям нашої держави – жертвам цієї кривавої війни.

          Спілчан привітали Юрій Музика  – начальник Управління освіти і науки Чернігівської ОДА, Тетяна Матвеєва – голова обласної організації Профспілки працівників освіти і науки  України, Ігор Григор’єв – голова Чернігівської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Спартак».

          Протягом усіх змагань учасники демонстрували усі свої спортивні здібності, силу духу  і жагу до командної перемоги.

                       У командному заліку найкраще це вдалося представникам Первинної профспілкової організації Бобровицької громади (голова — Івашко Тамара). Срібло в загальнокомандному заліку отримали спортсмени об’єднаної команди Первинних  профспілкових організацій Коропської та Понорницької громад   (голова — Мороз Оксана). Почесну бронзу завоювала команда Первинної профспілкової організації Тупичівської громади (голова — Ольга Дрозд).

          Результати Спартакіади з окремих видів спорту в дечому принесли несподіванки, а в чомусь були прогнозованими. Отже, в змаганнях з настільного тенісу найкращим став представник Первинної профспілкової організації Коропської громади, у змаганнях з шашок перемогу отримав  представник об’єднаної команди Первинних профспілкових організацій Борзнянської та Плисківської громад, з дартсу  першість виборов  спортсмен Первинної профспілкової організації  Козелецької громади, в легкоатлетичній естафеті не знала собі рівних команда Ніжинської міської організації.

          Переможці та призери змагань отримали кубки, медалі, подяки,  грамоти, а команди-переможниці ще й грошові премії від обласної організації Профспілки.

          Завдячуючи  нашим воїнам ми  змогли провести свято для спілчан!

           Впевнено ідемо до перемоги!

          Все буде Україна!  Слава збройним силам України! Слава Україні !

           

           
           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/