Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Надзвичайний і Повноважний Посол Франції в Україні Етьєн де Понсен відвідав комунальний позашкільний навчальний заклад «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді»

           

          31 травня 2023 року у рамках робочого візиту до Чернігівської області Надзвичайний і Повноважний Посол Франції в Україні Етьєн де Понсен відвідав комунальний позашкільний навчальний заклад «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» (далі – Центр).

          Під час візиту Юрій Музика, начальник Управління освіти і науки  Чернігівської обласної державної адміністрації, ознайомив представників французької делегації з особливостями та принципами здійснення освітньої та організаційно-масової роботи в закладах позашкільної освіти обласного підпорядкування  Чернігівської області.

          Директором Центру Петром Степовиком акцентовано увагу делегації  на новому форматі роботи закладу в умовах воєнного стану. Крім занять у гуртках, діти активно долучаються до виготовлення маскувальних сіток та окопних свічок для воїнів Збройних сил України.

          Гості ознайомились з педагогічним колективом та здобувачами освіти Центру, відвідали заняття гуртків, виставки дитячих творчих робіт та захід «Туристські розваги», присвячений закінченню навчального року. Діти долали туристську смугу перешкод, виконували вправи зі скелелазіння, складали з пазлів карту України, розгадували кросворди краєзнавчої тематики та вирішували логічні завдання.

          На завершення заходу для вихованців організовано оглядову екскурсію містом Чернігів на автобусі, який на початку травня 2023 року Центр отримав в якості гуманітарної допомоги від французької компанії TRANSDEV LOCATION DE VEHICULES.

          Учасникам французької делегації на згадку про Центр вручено ляльки-мотанки, виготовлені переможцями та лауреатами обласної краєзнавчо-патріотичної акції учнівської молоді «Від роду і до роду збережем традиції народу».

           

           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/