Анонси
     

     






           
           

          Назад

          З великою приємністю вітаю дітей і дорослих з Міжнародним днем захисту дітей!

          Щороку в перший день літа відзначається прекрасне свято радості та одвічної надії.

          На жаль, День захисту дітей 2023 в Україні проходить в умовах повномасштабної війни. Понад вісім тисяч дітей були змушені тимчасово виїхати за кордон, десятки тисяч перечікують повітряні тривоги в укриттях, тисячі живуть в зоні можливих бойових дій. Війна торкнулася життя кожного маленького українця. Тому в це свято дорослим особливо важливо підтримати дітей і показати, що ми завжди поруч.

          Усміхнені личка, палаючі захватом очі, довірливі обійми маленьких рук - це те, задля чого ми живемо. Робити усе можливе, аби життя дітей було щасливим і безхмарним - всебічно підтримувати обдарованих, заохочувати здібних, розвивати особистість - святий обов'язок кожного з нас.

          Наші прагнення створити дітям достойні умови для повноцінного розвитку повинні знайти втілення у реальних діях. Адже діти - наше майбутнє, а значить - майбутнє України. І саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля.

          Бажаю вам, дорогі діти, вашим батькам, дідусям та бабусям у цей непростий час міцного здоров'я, щастя, добра та сімейного затишку.

          Вітаю всіх дітей! Здоров'я всім і ясних днів! Нехай швидше Україна переможе і всі українські діти більше не знатимуть жахів війни!

          З повагою, Юрій Музика,

          начальник Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації

           

          До Міжнародного дня захисту дітей активно долучилися заклади позашкільної освіти обласного підпорядкування

          Так, напередодні Міжнародного дня захисту дітей, здобувачі освіти гуртків обласного комунального позашкільного навчального закладу «Чернігівська мала академія наук учнівської молоді» висловили свої побажання майбутнім вихованцям на «долоньках манівця», з яких сформували великі серця.

           
           
           
           
           
           

          Чернігівським обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді для вихованців гуртків та студій художньо-технічного напрямку проведено свято «Український віночок - краса і оберіг».

          Дівчатка виготовляли віночки Кохання, Надії, Відданості і Розлук, віночок молодої матусі… Вихованка студії оригамі «Зимова сакура» Варя Патук презентувала костюм нареченої з с. Андріївки Чернігівського району та весільний віночок, зроблений у восковій техніці.

          З нагоди свята діти закладу зібрали смаколики та створили панно з побажаннями і словами вдячності для поранених та звільнених з полону захисників України, які лікуються у шпиталі.

           
           
           
           

                  Для здобувачів освіти гуртків комунального закладу «Чернігівська обласна станція юних натуралістів» проведено вікторину «Хай війни стихають від сміху дітей», майстер-клас з виготовлення 3D листівки.

                   Вихованцями гуртків «Юні квітникарі-аранжувальники» та «Юні квітникарі» на території закладу створено флористичні килимки «Ми діти твої – Україна» (всі фото можна переглянути за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1jsdSRtpBeioLBxO8-2uxwXkmsW8nsIAN), а також започатковано челенедж «Чарівна країна дитинства» (https://youtu.be/YVj2kIuRF64).

           
           
           
           
           

          У комунальному позашкільному навчальному закладі «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» 01-03 червня 2023 року відбуваються змагання з пішохідного туризму. Згідно з програмою здобувачі освіти будуть змагатись у трьох вікових групах на дистанції «Смуга перешкод» з подоланням наступних етапів: «Навісна переправа», «Крутопохила переправа», «Купини», «Подолання скельної ділянки», «Паралельні мотузки», «Жердини», «Дюльфер», «Спуск», «Підйом». Бажаємо учасникам змагань гарних результатів!

           
           
           
           
           
           
           
           
           

          Комунальним позашкільним навчальним закладом «Чернігівський обласний палац дітей та юнацтва» за участю вихованців та педагогів 03 червня 2023 року проведено благодійний арт-проєкт «Творчі. Незламні. Мотивовані» (концертна програма, ігрова програма, благодійний ярмарок, мастер-класи). Мета проєкту - це збір коштів на допомогу Збройним Силам України, можливість кожного українця зробити свій внесок у Перемогу.

           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/