Анонси
     

     






           
           

          Назад

          До уваги керівників місцевих органів управління освітою, педагогічної, учнівської та батьківської громадськості!

          За останньою інформацією ДСНС із початку повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України внаслідок вибухів мін та інших боєприпасів сталося 369 інцидентів, під час яких 117 осіб загинули. Проблема мін і вибухонебезпечних залишків війни набула особливої гостроти.

          У зв’язку з цим є нагальна потреба в посиленні інформування населення щодо ризиків, пов'язаних із поводженням із вибухонебезпечними предметами.

          Спільно з Міжнародною благодійною організацією «Фонд Східна Європа» в рамках реалізації програми «Дивись під ноги! Дивись, куди ідеш» створено навчальний онлайн-курс на тему: «Правила поводження з вибухонебезпечними предметами» (далі – онлайн-курс).

          Онлайн-курс безкоштовний, складається з п’яти коротких уроків і висвітлює головні питання про вибухонебезпечні предмети та правила поводження з ними. Після перегляду серій пропонується пройти тест та отримати відповідний сертифікат.

          З метою підвищення рівня обізнаності щодо ризиків, пов’язаних із поводженням із вибухонебезпечними предметами, зведення до мінімуму людських жертв та популяризації навчального онлайн-курсу ДСНС пропонує організувати проходження онлайн-курсу здобувачами освіти та педагогічними працівниками.

          Онлайн-курс із мінної безпеки доступний на освітній онлайн-платформі «Зрозуміло» за посиланням: https://courses.zrozumilo.in.ua/courses/coursehttps://courses.zrozumilo.in.ua/courses/course-v1:eef+EEF-033+dec2022/course/v1:eef+EEF-033+dec2022/course/ .

          Крім цього, на платформі «ЗРОЗУМІЛО» також розроблено відеоурок для дітей «Обережно: міни». Відеоурок доступний для перегляду за посиланням:

          https://courses.zrozumilo.in.ua/courses/course-v1:EEF+EEF-031+sept2022/about .

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/