Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Відбувся обласний установчий семінар для керівників роїв-переможців І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») (старша, середня та молодша вікові групи) в online-режимі

           

          22 травня 2023 року комунальним позашкільним навчальним закладом «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді»(далі-Центр) в online-режимі проведено обласний установчий семінар для керівників роїв-переможців І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

          З вітальним словом до учасників обласного семінару звернулась Наталія Дягло, начальник відділу дошкільної, позашкільної освіти, оздоровлення та виховної роботи Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації.

          У семінарі взяли участь керівники роїв-переможців І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») та відповідальні за проведення Гри в територіальній громаді. Всього 98 учасників з 38 територіальних громад Чернігівщини.

          Інформацію про загальні засади проведення ІІ (обласного) етапу Гри у 2022/2023 навчальному році повідомив Петро Степовик, директор Центру.

          Доповідачами заходу виступили методист Центру Олена Дорошенко, відповідальна за проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») в Чернігівській області, та завідувач відділу методичного Центру Людмила Дорошенко, відповідальна за технічне забезпечення проведення обласного етапу Гри.

          Під час заходу було обговорено ключові питання щодо участі роїв трьох вікових груп (молодшої, середньої та старшої) в ІІ (обласному) етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») в 2022/2023 навчальному році в online-режимі.

          Всі методичні та дидактичні матеріали, необхідні для підготовки рою-переможця І (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») до участі у ІІ (обласному) етапі, розміщено на сайті комунального позашкільного навчального закладу «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» в розділі «Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»)» (turist-patriot.cn.ua).

           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/