Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Позашкілля без бар'єрів

           

          Підсумки тематичного тижня комунального закладу «Чернігівська обласна станція юних натуралістів» у рамках обласного (пілотного) онлайн-проєкту «Мріємо та діємо»

           

           

          Покликання для перегляду відео:

          https://drive.google.com/file/d/1kDeDyTAa3mq7sL_CKktrPB2HzyXebdtT/view?usp=sharing

          Підсумки підводить Тетяна Корень, завідувач відділу організаційно-масового комунального закладу «Чернігівська обласна станція юних натуралістів»:

          «Сьогодні підводимо підсумки екологічного тижня обласного (пілотного) онлайн-проєкту «Мріємо та діємо», який проводився педагогами та вихованцями комунального закладу «Чернігівська обласна станція юних натуралістів» 17-23 квітня 2023 року. Ми запросили усіх до цікавої еко-мандрівки захоплюючим світом флори та фауни, намагалися урізноманітни ваше дозвілля, зробити його цікавим та корисним, навчити екологічно мислити та діяти.

          Щиро вдячні кожному учаснику, який долучився до наших майстер-класів, екскурсії-квесту, челеджу, проявив творчу ініціативу та нестандартний підхід до виконання завдань, знайшов несподівані оригінальні рішення.

          Хочемо окремо подякувати педагогічним працівникам, які підтримали, надихали, супроводжували та вірили що ви – найкращі.

          У наших заходах взяли участь 585 здобувачів освіти закладів освіти п’яти прикордонних територіальних громад Чернігівської області.

          Учасниками екскурсії-квесту стали більше 200 учнів із 16 закладів освіти області. Діти познайомилися з мешканцями куточка живої природи, відповіли на питання квесту «Я у світі не один, що я знаю про тварин», написали казки-добринки та поділилися фото, відео своїх домашніх улюбленців. Нам надійшло 18 відео-роликів та більше 300 світлин. Всі отримали позитивні емоції та усвідомили цінність та недоторканість іншого життя.

          Майстер-клас з виготовлення монохромного букету найбільше зацікавив учасників старшої вікової категорії. В ньому взяли участь більше 250 учнів із 22 закладів освіти області. Отримавши поради досвідченого флориста, діти створили букети в одній колірній гаммі, але кожен букет був індивідуальним, креативним, неповторним та вишуканим.

          Учасники майстер-класу «Корисні речі з непотрібного матеріалу» приєдналися до нашої команди захисників довкілля. Діти виготовляли із використаної пет-пляшки органайзери для канцелярського приладдя, а молодших школярів більше зацікавило, як можна створити міні-фонтанчик для зволоження кімнатного повітря. Вихованці наших гуртків започаткували челенедж «Мріємо та діємо», який був присвячений Міжнародному Дню Землі та закликали усіх небайдужих долучитися до екологічних заходів з охорони навколишнього середовища.

          Участь у цьому заході взяли більше 200 дітей із 22 закладів освіти  області. Вони виявили екологічну свідомість, креативність мислення, показали приклад для наслідування щодо бережливого ставлення до оточуючого природного середовища.        

          Усіх учасників проєкту нагороджено електронними подяками комунального закладу «Чернігівська обласна станція юних натуралістів», а діти, які отримали найбільше вподобайок на сторінці «Мріємо та діємо. Позашкілля без бар'єрів» у мережі Фейсбук, відзначені подарунковими наборами насіння однорічних квітів.

          Хай завжди живе у наших серцях пісня весняного струмочка, шепіт лісу, щебетання дзвінкоголосих пташок, пахощі квітів, барвиста веселка у небі, срібні струни дощів!

          Бажаємо і надалі займати активну життєву позицію, втілювати у життя творчі задуми та мрії. А головне, звичайно, скорішої перемоги України! Ми разом – ми сильні! Ми – переможемо!

          До зустрічі у нових проєктах!»

           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/