Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Позашкілля без бар'єрів

          Підсумки тематичного тижня комунального позашкільного навчального закладу «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» «Пишаємось, що ми – українці» в рамках обласного (пілотного) онлайн-проєкту «Мріємо та діємо»

           

           

          Покликання для перегляду відео https://drive.google.com/file/d/1x7RYtS6gdo1VBzNkG4GXLToymAKGfDrd/view?usp=share_link

           

          Підсумки підводить Світлана Ушак, координатор проєкту, заступник директора комунального позашкільного навчального закладу «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді»:

          «Нашим закладом 10-16 квітня 2023 року проведено тематичний тиждень під назвою «Пишаємось, що ми – українці!».

          До вашої уваги було представлено три конкурси, першим з яких – патріотичний відеоконкурс у трьох номінаціях: «Українська пісня», «Український народний танок» та «Вірші українських поетів». Прослухавши українські пісні у виконанні юних учасників, ми впевнилися в тому, що наша нація – найспівучіша з-поміж інших, а українська пісня – то скарб і поклик душі.

          Журі приємно здивоване тим, наскільки гармонійно та вільно наші учасники продемонстрували свої уміння з виконання українських народних танців. Крім того, вразила вдала постановка хореографічних номерів, за що ми дякуємо педагогам, які допомагали учням готувати конкурсні виступи.

          Також юні учасники продемонстрували достойний рівень володіння декламаторськими уміннями. Це і правильний темп, і виважена інтонація, і чітко поставлена дикція. Діти обрали для участі в конкурсі вірші відомих українських митців та молодих сучасних авторів, довівши міць та непохитність українського літературного слова.

          Всього в трьох номінаціях ми отримали 114 відеоробіт учнів із 32 закладів освіти та впевнились в тому, що наші діти найталановитіші та найоригінальніші в своїй творчості.

          Наступним був конкурс онлайн-пазлів «Туризм у деталях». До участі у конкурсі долучилось 208 учнів із 36 закладів загальної середньої та позашкільної освіти. Ми зрозуміли, що учасникам він сподобався, діти під час збирання пазлів виявили неабияку посидючість, уважність та  кмітливість.

          Тематичний тиждень завершився туристичним конкурсом «Малюй за розою вітрів». Він виявився наймасовішим. Свої роботи нам надіслали 297 учасників із 34 закладів освіти та довели, що вони готові до виконання творчих завдань будь-якої складності.

          Загалом за трьома конкурсами ми отримали 619 робіт. Найбільш активними виявились представники таких закладів освіти, як Корюківські ліцеї № 2 та № 3, Перелюбський і Наумівський ліцеї Корюківської міської ради, Новгород-Сіверський Центр дитячої та юнацької творчості, Семенівська гімназія № 2, Сновська станція юних техніків, Сновський ліцей № 3 та Сновський Центр дитячої та юнацької творчості.

          За результатами конкурсів переможців буде нагороджено грамотами, заохочувальними призами, а всі інші учасники – подяками нашого закладу.

          Тож щиро дякуємо дітям п’яти прикордонних територіальних громад Чернігівської області, які зацікавились нашими конкурсами та взяли в них активну участь, їх педагогам, які допомагали учням готувати такі прекрасні конкурсні роботи, кураторам проєкту на місцях, які чітко доносили всю необхідну інформацію до учасників заходу.

          Сподіваємось, що наша з вами співпраця буде продовжуватись і надалі.

          Бажаємо всім здоров’я, оптимізму та нових досягнень!».

           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/