Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Позашкілля без бар'єрів

           

          Підсумки тематичного тижня Чернігівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді в рамках обласного (пілотного) онлайн-проєкту «Мріємо та діємо»

           

           

          Покликання для перегляду відео.

           

          Підсумки підводить Оксана Лобанова, координатор проєкту, заступник директора Чернігівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді:

          «Доброго дня, шановні учасники проєкту «Мріємо та діємо». Від колективу Чернігівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді хочу подякувати всім учням, вихованцям, педагогам закладів загальної середньої та позашкільної освіти, які брали участь у тижні технічної творчості.

          Ви виготовляли та запускали повітряних мінізміїв, створювали свою першу ракету та випробували її на дальність польоту, робили літачки, хтось скориставшись шаблоном, а дехто проявив креативність та створив свій літак не схожим ні на чий інший. Ви проявили свої творчі здібності та виготовили кораблик із горіхової шкаралупи, в якому залюбки б подорожувала Дюймовочка, застосували різноманітні підручні матеріали та створили буксири та човни, які відрізняються своїм різноманіттям. Зробили весняних пташок миру, які принесуть тепло, затишок та мир у ваші оселі. Сподіваємось вам сподобались наші майстер-класи. А нам в свою чергу було дуже приємно спостерігати за щирими емоціями та посмішками дітей.

          Усі здобувачі освіти, які брали участь у наших майстер-класах, отримали електронні дипломи та свідоцтва, а колективи 26 закладів загальної середньої та позашкільної освіти – електронні подяки. Всі сертифікати та подяки ви можете завантажити на сторінці проєкту «Мріємо та діємо» у соціальній мережі «Фейсбук».

          Щиро дякуємо дітям за творчість та креативність, а педагогам – за підтримку талановитої молоді.

          Бажаємо вам миру та затишку, творчої наснаги та нових перемог, а найголовніше – Перемоги Україні!».

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/