Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Позашкілля без бар'єрів

          Триває обласний (пілотний) онлайн-проєкт «Мріємо та діємо»!

          Підводимо підсумки патріотичного відеоконкурсу «Рідна Україно, ми – твої діти!»

          Для участі в конкурсі надіслано 114 відеоробіт від учнів та вихованців 32 закладів загальної середньої та позашкільної освіти Городнянської, Корюківської, Сновської, Новгород-Сіверської, Семенівської територіальних громад Чернігівської області.

          Відеоконкурс відбувся у трьох номінаціях.

          За номінацією «Українська пісня» комунальним позашкільним навчальним закладом «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» отримано 25 відео. Серед них є й мелодійні українські народні пісні, й музичні твори сучасних естрадних виконавців. Прослухавши їх у виконанні юних учасників, організатори впевнилися в тому, що наша нація – найспівучіша з-поміж інших, а українська пісня – то скарб, поклик душі.

          До участі у номінації «Український народний танок» надійшло 18 відеоробіт. Організатори приємно здивовані тим, наскільки гармонійно та вільно учасники продемонстрували свої уміння з виконання класичних танцювальних рухів українських народних танців. Також важко не помітити вдалу постановку хореографічних номерів, за що варто подякувати педагогам, які допомагали учням готувати конкурсні виступи.

          Якщо перші дві номінації патріотичного відеоконкурсу досить ритмічні, то номінація «Вірші українських поетів» більш спокійний та лаконічний напрямок. У рамках конкурсу учні продемонстрували достатньо високий рівень володіння декламаторськими уміннями. Це і правильний темп, і виважена інтонація, і чітко поставлена дикція. Діти обрали для участі у конкурсі вірші відомих українських митців та молодих сучасних авторів поетичного жанру, довівши міць та непохитність, чуйність та виразність українського літературного слова.

          Переглянути конкурсні відео можна за посиланням https://drive.google.com/drive/folders/18ENMvzXrS4V2tdDtOksZhcLoIGUVIIRt.

          Ми щиро дякуємо всім, хто долучився до відеоконкурсу! Бажаємо Вам нових творчих звершень! Чекаємо вашої участі в наступних конкурсах тематичного тижня «Пишаємось, що ми українці».

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/