Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Навчити школярів п’яти прикордонних громад акторській майстерності, патріотичним трендам, спілкуванню з тваринками та разом змайструвати повітряного змія – такі плани педагогів обласних закладів позашкільної освіти Чернігівщини на найближчі 4 тижні. І все це відбуватиметься через соцмережі. Зворотним зв’язком будуть короткі конкурсні відео учнів та фото, які сучасні діти звикли знімати і поширювати серед своїх однолітків.

          Про подробиці нового підходу до соціалізації школярів говорили у передачі «Праймвечір. Акценти» з гостями студії: Наталією Лазаренко – психологом, арттерапевтом, мамою двох школярок, Оксаною Лобановою – заступницею директора Обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді та Іриною Мельниченко – директоркою обласного Палацу дітей та юнацтва.

          Також про свої плани, чим будуть зацікавлювати дітей, поділилися Петро Степовик – директор Центру національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді та Руслана Кидиба – заступниця директора з навчально-виховної роботи Обласної станції юних натуралістів. А зворотним зв’язком, як школярі готуються виконувати завдання із соцмереж, поділилася Тетяна Кошель – методист Корюківського центру дитячої та юнацької творчості. Як зазначила Олена Злобіна – завідувачка відділу виховної роботи та позашкільної освіти Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. Ушинського, такий підхід до організації позашкільної роботи – це перші спроби. Якщо цей пілотний онлайн-проєкт буде вдалим, його будуть поширювати й надалі.

          Запис програми слухайте за посиланнями:

          SoundCloud https://bit.ly/3nRdLpt

          Spotify https://spoti.fi/3MlmRVq

          Слухайте Українське Радіо «Чернігівська хвиля»:

          📻 Чернігів – 88,7 FM,

          📻 Ніжин – 92,2 FM,

          📻 Прилуки – 105,7 FM,

          📻 Бахмач – 91,5 FM,

          📻 Новгород-Сіверський – 101 FM,

          📻 Холми – 106,1 FM,

          📻 Сосниця – 103 FM,

          📻 Короп – 101,6 FM,

          📻 Варва – 104,4 FM,

          📻 Мена – 88,1 FM,

          📻 Сновськ – 103,8 FM,

          📻 Козелець – 88 FM,

          📻 Семенівка – 99,5 FM.

          Наживо в Інтернеті: https://cn.suspilne.media/live

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/