Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Сновське вище професійне училище лісового господарства атестується на право провадження освітньої діяльності

          15 березня відповідно до наказу Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації від 10 березня 2023 року № 60 розпочався перший етап атестаційної експертизи у Державному професійно-технічному навчальному закладі «Сновське вище професійне училище лісового господарства».

          Атестація розпочалась з робочої наради, під час якої голова атестаційної комісії Віктор Гріненко, директор Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Чернігівській області, ознайомив педагогічний персонал училища з програмою атестаційної експертизи та складом атестаційної комісії, яка переважно представлена експертами із числа замовників робітничих кадрів - потенційних роботодавців. Було обговорено особливості організації процедури атестаційної експертизи в умовах воєнного стану, оглянуто укриття щодо його відповідності встановленим вимогам.

          У перший же день роботи комісією проведені контрольні зрізи знань з професійно-теоретичної і професійно-практичної підготовки слухачів (доросле населення), які навчаються професії «Лісоруб». Слід зазначити, що навчальна група у повному складі прибула для виконання контрольних завдань та за результатами продемонструвала достатній і високий рівень навчальних досягнень, що підтвердив Віталій Скоробагатий, головний лісничий філії «Корюківське лісове господарство» Державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України».

          Комісія продовжує свою роботу.

           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/