Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Шановні вчителі, батьки та учні!

           

          У межах Всеукраїнського проєкту з профорієнтації та побудови кар’єри «Обери професію своєї мрії» 15 березня 2023 року о 12:15 у прямому ефірі Єдиного Телевізійного Марафону (телеканали: 1+1, ICTV, Інтер, СТБ, Суспільне, телеканал Рада) проводиться Всеукраїнський урок з профорієнтації для учнів 7-11 класів закладів загальної середньої освіти за участі провідних українських роботодавців та кар’єрних радників.

          Організатори: Міністерство освіти і науки України, Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти», Асоціація інноваційної та цифрової освіти, Група «1+1 media» за підтримки Goethe-Institut в Україні.

          Це унікальна можливість для учнів 7-11 класів дізнатися про різноманітні професійні сфери та напрями, поспілкуватися з провідними українськими роботодавцями та кар’єрними радниками, отримати корисну інформацію та поради щодо побудови успішної кар’єри.

          Зважаючи на важливість профорієнтації, зокрема свідомого обрання учнями траєкторії подальшого навчання та побудови власної кар’єри, просимо сприяти в організації та забезпеченні перегляду цього уроку учнями 7-11 класів закладів загальної середньої освіти.

           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/