Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Триває ІІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад

           

          04-05 лютого 2023 року проведено ІІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад із хімії, інформаційних технологій та математики.

          У олімпіаді з хімії взяло участь 24 здобувачі освіти 8-11 класів 7 територіальних громад (Менська, Бахмацька, Новобасанська, Варвинська, Ічнянська, Березнянська, Кіптівська) та Ніжинського обласного педагогічного ліцею, Чернігівського обласного наукового ліцею. Найбільшу кількість учасників на олімпіаді представлено від Чернігівського обласного наукового ліцею (6 учнів) та Новобасанської територіальної громади (4 учні).

          Обласний етап Всеукраїнських учнівських олімпіад із інформаційних технологій та математики проведено за єдиними для всієї України завданнями.

          Учасниками олімпіади з інформаційних технологій стало 19 учнів 9-11 класів 6 територіальних громад (Менська, Бахмацька, Новобасанська, Варвинська, Ічнянська, Седнівська) та 3 закладів освіти обласного підпорядкування (Ніжинський обласний педагогічний ліцей, Чернігівський обласний науковий ліцей, Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою). Найбільшу кількість учасників на змаганні представлено від Чернігівського обласного наукового ліцею (5 учнів).

          У олімпіаді з математики взяло участь 35 здобувачів освіти 7-11 класів 7 територіальних громад (Менська, Бахмацька, Новобасанська, Варвинська, Ічнянська, Кіптівська, Седнівська) та 3 закладів освіти обласного підпорядкування. Найбільшу кількість учасників представлено від Чернігівського обласного наукового ліцею та Бахмацької територіальної громади - 6 учнів.

          Бажаємо учасникам обласного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад перемог!

           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/