Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Шановні учні, учителі, науковці та батьки!

          Вітаю Вас з початком ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

          У складних умовах, які відбуваються в нашій країні, учнівська молодь закладів освіти області продовжує не тільки розвиватися і займатися експериментально-дослідницькою діяльністю, а й презентувати результати своєї роботи в таких масштабних інтелектуальних змаганнях, як Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

          Цей конкурс є особливим, оскільки виявляє найбільш талановиту молодь і сприяє розвитку її здібностей.

          Серед юних науковців є ті, хто вже давно крокують стежиною науки і ті, які тільки розпочинають свій шлях наукових досліджень. Конкурс-захист – це стартовий майданчик до нових відкриттів у різних галузях науки, першою та найважливішою сходинкою на шляху до самовдосконалення кожної особистості.

          Участь у конкурсі дає змогу учнівській молоді реалізувати науково-дослідницькі нахили, залучитись до самостійної творчої діяльності, засвоїти нові знання, зробити усвідомлений вибір майбутньої професії, розширити коло спілкування, знайти однодумців.

          Хочу висловити слова вдячності тим людям, які завжди стоять пліч-о-пліч з юними талантами, – вчителям та батькам.

          Щиро вдячний учителям, науковцям, які завжди поряд з учнями, наполегливо працюють над розвитком їх творчого потенціалу, допомагають кожному з них знайти індивідуальний напрям наукових досліджень, формують  сучасне покоління майбутніх науковців і практиків.

          Велика вдячність батькам конкурсантів, які вкладають не тільки знання та батьківську любов, а й допомагають їм формувати вміння пізнавати світ, досліджувати об`єкти, що нас оточують; навчають дітей взаємодіяти з іншими людьми та вміти відстоювати свою точку зору.

          Нині в нашій країні складні воєнні часи, але разом спільними зусиллями ми зможемо змінити ситуацію на краще, відбудувати абсолютно нову країну, тому вклад кожного з Вас є дуже значущим.

          Бажаю учням гідно пройти випробування ІІ етапу конкурсу-захисту, відкрити для себе нові перспективи. Вірю, що в майбутньому Ви продовжите славну естафету видатних науковців нашого краю.

          Успіхів Вам, юні дослідники, вагомих напрацювань, реалізації всіх Ваших мрій і задумів!

           

          Начальник Управління освіти і науки

          обласної державної адміністрації                               Юрій МУЗИКА

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/