Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Відбірково-тренувальні збори до ІV етапу Всеукраїнських

          учнівських олімпіад із навчальних предметів

           

          У період з 06 лютого до 03 березня 2023 року відбудуться відбірково-тренувальні збори переможців обласного етапу до ІV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із 16 навчальних предметів в змішаній (очній та дистанційній) формі (графік відбірково-тренувальних зборів – наказ Управління освіти і науки облдержадміністрації від 23 грудня 2022 року № 209).

          Учасниками зборів стануть 140 учнів 8-11 класів закладів загальної середньої освіти територіальних громад області та закладів загальної середньої освіти обласного підпорядкування.

          Традиційно відбірково-тренувальні збори розпочинаються підготовкою команди здобувачів освіти з української мови та літератури.

          14 учнів 8-11 класів закладів загальної середньої освіти Бахмацької, Березнянської, Менської, Новобілоуської, Ічнянської, Кіптівської, Варвинської територіальних громад та Чернігівського обласного наукового ліцею Чернігівської обласної ради в період 06-10 лютого 2023 року будуть підвищувати рівень свої знань з української мови та літератури.

           

           

           

           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/