Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Розпочався фінальний етап першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023»

           

          Упродовж 30 січня - 02 лютого 2023 року проводиться дистанційно фінальний етап конкурсу у номінаціях «Початкова освіта», «Фізична культура», «Основи здоров’я». У конкурсних змаганнях візьмуть участь 15 педагогів.

          Учителі фізичної культури виконуватимуть письмову роботу з розв’язування педагогічних задач у конкурсному випробуванні «Практична робота».

          Учасники номінації «Початкова освіта» адаптуватимуть власну педагогічну ідею до специфіки навчальних тем та вікових особливостей учнів під час конкурсного випробування «Майстер-клас».

          Учителі основ здоров’я, початкових класів та фізичної культури презентуватимуть предметно-методичну компетентність під час виконання «Методичного практикуму».

          У пріоритетному конкурсному випробуванні «Урок» конкурсанти покажуть педагогічну майстерність з організації освітнього процесу в дистанційній формі.

          Переможець, два лауреати, які посіли друге та третє місця, будуть визначені на основі рейтингу, укладеного за загальною кількістю балів, одержаних під час випробувань фінального етапу першого туру конкурсу у номінаціях «Початкова освіта»; «Фізична культура», «Основи здоров’я».

          У номінації «Захист України» конкурс проводиться в один етап. Упродовж 30 - 31 січня 2023 року 3 учасники будуть змагатися у конкурсних випробуваннях «Методичний практикум» та «Урок».

          Переможець, два лауреати, які посіли друге та третє місця, будуть визначені на основі рейтингу, укладеного за загальною кількістю балів, одержаних під час усіх випробувань першого туру конкурсу.

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/