Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Ліцеїстам та педагогам комунального закладу

           «Чернігівський обласний науковий ліцей» Чернігівської обласної ради вручили планшети

           

          Чернігівський обласний науковий ліцей отримав понад 200 планшетів Apple iPad.

          За участі заступника голови Чернігівської обласної державної адміністрації Жанни Шерстюк, начальника Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації Юрія Музики, планшети вручили під час робочої поїздки в область голова Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій Сергій Бабак, комерційний директор Apple VAD Ukraine в ASBIS Лідія Гринкевич та голова громадської організації «7Fields» Оксана Волжина.

          У ліцеї навчаються діти з 37 територіальних громад та запроваджено змішану форму навчання. Для організації освітнього процесу з використанням технологій дистанційного навчання, якісний гаджет – одна з найнеобхідніших речей.

          Під час заходу гості мали можливість поспілкуватись з вихованцями наукового ліцею у рамках челендж-марафону, ознайомитись з матеріально-технічною базою закладу, який пошкоджено у березні 2022 року через широкомасштабну збройну агресію російської федерації проти України та активні бойові дії, які проходили на території Чернігівської області. Наразі в закладі тривають відновлювальні ремонтні роботи.

          Вітаємо ліцеїстів та педагогів з такими приємними і корисними  подарунками. Нехай нові гаджети стануть провідниками отримання якісної освіти.

           
           

           

           

           

           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/