Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Швейцарсько-український Проєкт DECIDE працюватиме на Чернігівщині

           

          Днями відбулась онлайн-зустріч керівника Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації Юрія Музики з представниками Швейцарсько-українського Проєкту DECIDE. Проєкт реалізується в Україні у партнерстві з Цюрихським педагогічним університетом.

          Проєкт DECIDE спрямовано на підтримку двох важливих реформ – освіти та децентралізації. Його метою є сприяння долученню громадян територіальних громад до демократичного врядування, рівноправному користуванню його результатами та отриманню доступу до якісної освіти.

          У 2022 році стратегічними партнерами Проєкту були ОІППО Івано-Франківської, Луганської, Одеської та Полтавської областей. У 2023 році Проєкт розширить територію діяльності і на Чернігівську область.

          Серед іншого у рамках Конкурсного відбору буде обрано 4 (чотири) територіальні громади-партнерів Проєкту DECIDE в Чернігівській області: ✔ 3 сільські/селищні громади;

          ✔ 1 міська громада.

          За словами очільника Управління Юрія Музики: «Актуальних питань в освіті багато, шляхи для їх вирішення ми шукаємо не тільки за рахунок місцевих бюджетів, а також звертаємось до різних міжнародних фондів».

           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/