Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Шановні учасники першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2023»!

           

          Стартує 28-й всеукраїнський конкурс «Учитель року-2023».

          Цьогоріч конкурс проводиться в умовах воєнного стану, але незважаючи на непрості умови його проведення, педагоги Чернігівщини тримають освітянський фронт та прикладають всіх зусиль, щоб освітній процес продовжувався і ставав запорукою зміцнення інтелектуального і духовного потенціалу нації, давав надію на майбутнє і Перемогу!

          Сьогодні важко переоцінити роль і значення педагога в суспільстві: попри щоденні випробування учителі навчають учнів добру, любові, відданості Батьківщині, захищають дитячи серця від відчаю і зневіри, боронять незалежність України на фронті, працюють волонтерами!

          Цьогорічний Конкурс проходить в режимі онлайн у номінаціях «Захист України», «Основи здоров’я», «Початкова освіта» та «Фізична культура».

          107 учителів регіону зареєструвалися для участі у першому турі Конкурсу.

          В умовах війни значимим є навчальний предмет «Захист України», метою якого є формування в учнівської молоді життєвонеобхідних компетентностей щодо захисту держави та дій в умовах надзвичайних ситуацій. Номінацію представить невелика кількість учителів (п’ять), бо більшість з них стали на Захист України!

          Фізична культура є важливою складовою освіти, охорони здоров’я, виховує мужність, наполегливість, почуття відповідальності.

          Чільне місце в системі шкільної освіти посідає предмет «Основи здоров’я», що формує практичні навички здорового способу життя і безпечної поведінки, ціннісного ставлення до життя і здоров'я.

          Внесок учителя початкових класів у формування особистості дитини важко переоцінити, бо те, що посіє у душі учня супроводжуватиме його впродовж всього життя. Початкова освіта спрямована на всебічний розвиток дитини, її талантів, здібностей, компетентностей, формування цінностей.

          Дорогі освітяни! Висловлюю щиру подяку за вашу невтомну працю, покликання бути вчителем, любов до дітей! Ми віримо, що разом подолаємо всі труднощі і учителі Чернігівщини продемонструють свою педагогічну майстерність впродовж конкурсних випробувань!

          Щиросердно бажаю вам натхнення, нових творчих злетів, оптимізму і Перемоги!

           

           

          Начальник Управління освіти і науки

          обласної державної адміністрації                                                                     Юрій МУЗИКА

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/