Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Володимира Гавриш – стипендіат Президента України

          як переможець ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

           

          Участь здобувачів освіти у мовних конкурсах сприяє утвердженню статусу української мови як державної, піднесення її престижу, виховує у молодого покоління українців повагу до рідної мови свого народу.

          Учениця 9 класу Ніжинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 15 Ніжинської міської ради Володимира Гавриш за перемогу в ХХІІ Міжнародному конкурсі з української мови імені Петра Яцика удостоєна високої нагороди – стипендії Президента України (наказ Міністерства освіти і науки України від 11 листопада 2022 року № 1014 «Про призначення стипендій Президента України переможцям ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика»).

          Володимира є неодноразовим переможцем обласних та фінальних етапів Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

          Пишаємося здобутками Володимири, її відданістю рідній мові! Зичимо невичерпної енергії, сил, наснаги та нових творчих звершень.

          Дякуємо батькам, педагогам-наставникам, які навчають, виховують та сприяють розвитку мовних здібностей у обдарованої дитини.

          Високі здобутки учнівської молоді наближають Україну до Перемоги!

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/