Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Державний професійно-технічний навчальний заклад «Куликівський професійний агарний ліцей» отримав у своє користування шкільний автобус

           

           

          26 листопада 2022 року Державний професійно-технічний навчальний заклад «Куликівський професійний агарний ліцей» отримав у своє користування шкільний автобус від Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за підтримки Федерального уряду Німеччини.

                   Варто зазначити, що Ліцей здійснює підготовку робітників високого рівня кваліфікації на основі базової чи повної загальної середньої освіти, а також професійно-технічне навчання, перепідготовку та підвищення кваліфікації працюючих робітників і незайнятого населення. Здобувачі освіти закладу потребують постійного підвезення, як до ліцею так і до місць проведення виробничої практики. 

                   Сьогодні не лише кожен українець, а і наші європейські партнери розуміють цінність робітничої професії для відбудови країни та попри війну продовжують розвивати, оновлювати і вдосконалювати систему профтехосвіти, адже майбутні випускники найактивніше залучатимуться до відбудови України і подальшого розвитку її економічного потенціалу.

          Велика родина ліцею щиро вдячна міжнародним партнерам та Міністерству освіти і науки України за таку важливу підтримку в розвиток української освіти у ці складні часи.


          Тримаймося!
          Ми – сильні!
          Ми – Україна!

           
           
           
           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/