Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Волонтерська допомога гуртківців комунального позашкільного навчального закладу «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді»

           

          Керівники гуртків та вихованці комунального позашкільного навчального закладу «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» напередодні зими виготовляють окопні свічки для військових Збройних Сил України, які перебувають на передовій.

          Діти принесли жерстяні банки, картонні коробки, парафін та віск. Керівники нарізали смужки з гофрокартону, а гуртківці їх згортають та щільно вкладають у бляшанки, заливаючи розтопленою на паровій бані сумішшю воску та парафіну.

          Секретним інгредієнтом виробу є тепло дитячих сердець. Термін горіння такої свічки від 2,5 годин. За допомогою свічок бійці зможуть підігріти собі їжу, воду для чаю і кави, підсушити одяг та зігрітися у холодному окопі.

          Також юні туристи долучилися до плетіння маскувальних сіток, використовуючи тканину притаманну зимовому періоду. Вони завжди дуже потрібні на фронті, бо зберігають життя військовим і роблять невидимими для ворога військову техніку та інженерні споруди.

          Вихованці працюють з великим бажанням та завзяттям розуміючи, що це їхній маленький внесок у таку Велику довгоочікувану Перемогу.

           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/