Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Всеукраїнський онлайн-семінар «Організація роботи з обдарованою молоддю в умовах надзвичайних ситуацій та викликів сучасності»

          22 листопада 2022 року Державною науковою установою «Інститут модернізації змісту освіти» проведено всеукраїнський онлайн-семінар з теми: «Організація роботи з обдарованою молоддю в умовах надзвичайних ситуацій та викликів сучасності». Метою заходу було обговорення актуальних проблем організації роботи з обдарованою молоддю в умовах надзвичайних ситуацій та визначення шляхів і методів їх практичного вирішення.

          Участь у онлайн-семінарі взяли близько 150 педагогів та науковців з усієї України. Модератором семінару став Борис Кремінський, начальник відділу роботи з обдарованою молоддю Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти», доктор педагогічних наук.

          Основними питаннями, які розглядались під час семінару, були сучасні підходи до реалізації роботи з обдарованими учнями у закладах загальної середньої освіти в умовах воєнного стану, поширення досвіду організації інтелектуальних змагань учнів в Україні у змішаному та дистанційному форматі, обговорення можливостей використання онлайн-платформ та електронних середовищ для проведення інтелектуальних змагань школярів та дистанційного навчання обдарованих учнів.

          До виступів та обміну досвідом долучились доповідачі з Вінницької, Волинської, Одеської, Харківської, Львівської областей. Від Чернігівської області із доповіддю щодо проблем організації роботи з творчо обдарованими учнями в дистанційному режимі виступив Андрій Давиденко, професор Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, доктор педагогічних наук.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/