Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Шановні колеги-освітяни, батьки, здобувачі освіти!

           

          14 жовтня разом з величним святом Покрови Пресвятої Богородиці ми відзначаємо День захисників і захисниць України,  День Українського козацтва і цього дня виповнюється 80 років від створення Української повстанської армії!

          Історія українського козацтва – це одна з найвизначніших сторінок життя нашого народу. В найтяжчі часи поневолення козацтво було справжнім захисником рідної України, оборонцем віри, моралі та державницьких традицій нашої вітчизни. Впродовж століть могутнє козацьке братство здійснювало вплив на європейську історію. Саме з козацького роду вийшли відомі всьому світу діячі національного відродження та визвольного руху України. Й донині нащадки козаків розвивають найкращі традиції наших предків, що є зразком доблесті і відданості Батьківщині.

          Для кожного з нас це свято не тільки народне і релігійне, а й національне. Воно єднає нашу країну, закликає до згуртованості перед сучасними викликами та загрозами.  Найцінніше, що є в житті – це мир, спокій і стабільність.  Ми знаємо ціну сьогоднішнього мирного неба, яке, на жаль, не є  мирним... Та не втрачаючи надію, ми працюємо, навчаємо, допомагаємо й віримо у нашу Перемогу!  У ці важкі часи кожен відчуває персональну відповідальність за долю своєї держави, за підтримку наших захисників. Боролись! Боремось! Поборемо!

          Сьогодні ми висловлюємо свою повагу та подяку всім захисникам, захисницям, серед яких є наші випускники, студенти, вчителі та викладачі. Нам є ким і чим пишатися! Наші воїни – це і є наша національна гордість та приклад нескореності.  

          Бажаю, щоб сила оборонця рідної землі живилась любов’ю та підтримкою близьких людей! Зичу вам міцного козацького здоров’я, невичерпної енергії, можливості виконувати свій обов’язок у мирній та процвітаючій Україні.

           

          З повагою

          Начальник Управління освіти і науки

          Чернігівської обласної державної

          адміністрації                                                   Микола КОНОПАЦЬКИЙ

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/