Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Шановні колеги-освітяни!  

          Щиро вітаю з професійним святом!

          У першу неділю жовтня ми традиційно відзначаємо День працівників освіти – свято, яке звільняє від буденності й допомагає осягнути найголовніше у житті. Велика шана та повага освітянам – учителям, вихователям, викладачам, майстрам за творчу, самовіддану та подвижницьку працю, відповідальне ставлення до свого покликання. Вашими зусиллями та педагогічною майстерністю твориться майбутнє нашої держави.

          Сьогодні Україна переживає надзвичайно важкі часи – відстоює незалежність та право на ідентичність нації. На кожному фронті – свої перемоги. Саме педагоги роблять значний внесок у розвиток нашої держави – формують нове покоління, свідоме, патріотичне й освічене, що є запорукою щасливого майбутнього України, її економічного процвітання й духовного відродження.

          Завдяки нашим спільним зусиллям освіта Чернігівщини витримала. Новий навчальний рік розпочато, заклади освіти працюють. Деякі наші здобувачі освіти навчаються очно або за змішаною формою, інші – дистанційно, вдома чи за кордоном, хтось отримує знання в інших містах. Ми робимо все можливе, щоб ніхто не залишився поза освітнім процесом, долучаючи до нашої родини учнів та педагогів, у тому числі й внутрішньо переміщених осіб.

          Щиро дякую освітянській спільноті за невтомну працю, терпіння, мудрість, неймовірні доброту, любов та турботу, які вони дарують своїм учням, вихованцям та студентам!

          Бажаю всім міцного здоров’я, подальших успіхів та перемог, невичерпної життєвої енергії та наснаги!

          Нехай життя буде спокійним, наповненим тільки приємними та яскравими подіями, а серця – здійсненними мріями та непохитною вірою, що незабаром ми житимемо в мирній, квітучій, конкурентоспроможній і успішній європейській країні з гордою назвою «Україна»!

          Ми разом! Ми сильні! Ми вільні! Ми переможемо!

           

          З повагою

          Начальник Управління освіти і науки

          Чернігівської облдержадміністрації                                     Микола КОНОПАЦЬКИЙ

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/