Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Про Всеукраїнський конкурс мультимедійних проєктів

          «Врятувати від забуття»

          З метою підвищення інтересу молоді до української історії, збереження та відновлення національної пам’яті, подолання історичних міфів Міжнародний благодійний фонд національної пам’яті України у співпраці із центральними та місцевими органами влади, Київським міським будинком учителя, представниками Інституту історії України Національної академії наук України, Кабінету Міністрів України, Спілки письменників України проводять Всеукраїнський конкурс мультимедійних проєктів «Врятувати від забуття» (далі – Конкурс).

          До участі у Конкурсі запрошуються учні старших класів, студенти, учителі. На Конкурс можуть подаватися як індивідуальні так і групові проєкти.

          Конкурсні роботи учасника (учасників) надсилати до 01 грудня       2022 року на адресу: [email protected] .

           

          Протягом грудня  2022 року – січня 2023 року роботи переглядатимуть журі з числа професійних учителів, режисерів, громадських діячів та визначатимуть переможців. Переможці нагороджуються почесними грамотами та грошовими преміями.

          Детальна інформація щодо організації  у Положенні про Всеукраїнський конкурс мультимедійних проєктів «Врятувати від забуття».

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/