Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Шановні педагоги-позашкільники!

           

          Від щирого серця вітаю вас з прекрасним святом, розфарбованим у яскраві кольори осені – Днем позашкілля!

          Цьогоріч ми відзначаємо улюблене свято в умовах повномасштабної агресії російської федерації, яка докорінно змінила життя усіх, фактично позбавила дитинства наших дітей, які в одну мить стали дорослими.

          Чимало зусиль ви докладаєте, щоб подолати тяжкі випробування та призвичаїтися до роботи в умовах воєнного стану. Заради перемоги хтось із вас зі зброєю в руках пішов захищати Україну, а хтось зайнявся волонтерською діяльністю. Кожного дня ви продовжуєте виконувати свою основну місію – відкриваєте дітям світ творчості та краси, загартовуєте спортивний характер, плекаєте в душах своїх вихованців паростки духовності та виховуєте справжніх патріотів-українців.

          Впевнений, що ви гідно справитеся з усіма викликами та зможете спільно з батьками допомогти своїм вихованцям перебороти біль і страждання, викликані війною, повернути відчуття радості дитинства.

          Чернігово-Сіверщина багата на талановитих дітей, а тому, особливо в умовах війни, виявляти обдарованих вихованців, наповнювати їхні серця новим змістом, теплом, радістю, виховувати любов до Батьківщини та відповідальність за долю народу залишається головним завданням для педагогів закладів позашкільної освіти.

          Шановні педагоги!

          Бажаю всім мудрості та терпіння, міцного здоров’я! Нехай успішною буде ваша непроста, але така захоплююча праця, з вами завжди будуть натхнення, любов та вдячність вихованців!

          Усім зичу світлих надій, упевненості у завтрашньому дні, мирного неба та перемоги.

          Слава Україні!

           

          З повагою

          Начальник Управління освіти і науки

          Чернігівської облдержадміністрації                                               Микола КОНОПАЦЬКИЙ

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/