Анонси
     

     






           
           

          Назад

          За підтримки ПРООН у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру, за фінансової підтримки Європейського Союзу в м. Чернігів організовуються короткострокові навчальні курси для підготовки швачок

           

          Чернігівське вище професійне училище побутового обслуговування запрошує на безкоштовні тритижневі навчальні курси для отримання часткових кваліфікацій з професії «Швачка» з можливістю подальшого працевлаштування.

          На час навчання учасники та учасниці безкоштовно забезпечуються витратними матеріалами та, за потреби – місцями в гуртожитку.

          Після навчання випускники курсів пройдуть виробниче стажування на швейних підприємствах міста під керівництвом досвідчених наставників. Під час стажування буде виплачуватись стипендія.

          Після проходження програми навчання, стажування та успішного складання кваліфікаційної атестації здобувачі отримують сертифікат.

          Початок навчання з 10-го жовтня 2022 року.

          Заявки на навчання приймаються за адресою: м. Чернігів вул. Козацька, 11а та за телефоном (0462) 72 40 88.

          Заповнити онлайн-заявку на навчання можна за посиланням 

          https://forms.gle/wTjySiZoEMnGzvqn9

           

          Навчання організовується Чернігівським вищим професійним училищем побутового обслуговування у партнерстві з Чернігівською швейною фабрикою «Елегант» та ТОВ «ТК-СТИЛЬ» за підтримки ПРООН у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру, за фінансової підтримки Європейського Союзу.

           

           

           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/