Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Діти-переселенці з прикордонних сіл Новгород-Сіверської громади отримали смартфони для навчання онлайн

           

          13 вересня з робочим візитом у Новгород-Сіверській громаді перебував начальник Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації Микола Конопацький. Він зустрівся з дітьми, які разом з родинами були вимушені переселитися з власних будинків на прикордонній території, що потерпають від постійних обстрілів російських окупантів.

          Десятьом школярам за дорученням міністра освіти і науки України вручено надсучасні смартфони. Вони мають допомогти навчатись онлайн.

          «Протягом кількох тижнів у прикордонну громаду мають передати сотню комп’ютерів і ноутбуків для організації дистанційного навчання від ЮНІСЕФ»,  – сказав Микола Конопацький. Діти з громад, розташованих у 40-кілометровій зоні від кордонів з рф, поки що не можуть ходити до шкіл. У пріоритеті забезпечити технікою саме ці громади.

          У ході робочого візиту Микола Конопацький також відвідав заклади освіти м.Новгород-Сіверський, а саме: гімназію №1 ім. Б. Майстренка, державний ліцей імені К.Д. Ушинського та загальноосвітню школу I-III ступенів № 2.

           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/