Анонси
     

     






           
           

          Назад

           

          Шановна освітянська громадо, здобувачі освіти, батьки!

          Прийміть щирі вітання з початком нового 2022/2023 навчального року та Днем знань!

           

          Сьогодні, в цей перший осінній день, ми відзначаємо свято тих, хто тільки ступив на стежину знань або впевнено по ній крокує, а також мудрих наставників, які передають молодому поколінню досвід, накопичений тисячоліттями, споряджаючи юних громадян всім необхідним, щоб гідно пройти найважливішу дистанцію під назвою Життя.

          Перше вересня – це всенародне свято, яке об’єднує здобувачів освіти, педагогів, батьків. Особливим цей день є, насамперед, для першокласників, які відкриватимуть для себе нову, цікаву дорогу – дорогу до знань.

          Дорогі першокласники!

          Бажаю вам підкорити вершини знань, зустріти надійних друзів та досягти омріяної мети. Нехай ваші здібності та наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті.

          Вітаю майбутніх випускників!

          Новий навчальний рік, що сьогодні стартує, стане виміром вашої дорослості і відповідальності перед нелегким вибором професійної стезі і самостійності у прийнятті рішень.

          Зичу вам, щоб окрім випробувань під час навчання у вас залишилися приємні спогади про шкільну дружбу, перше кохання, перші розчарування та перемоги, про вимогливих і справедливих наставників-учителів.

          Першокурсники!

          Для вас розпочинається час нових звершень, головним завданням якого є здобуття омріяного фаху. Переконаний, що всі ваші амбітні плани і задуми сприятимуть процвітанню нашої Чернігівщини!

          У День знань хочу привітати та висловити особливу подяку колегам-освітянам!

          Вам довірено найбільше багатство нашої країни – діти. Незважаючи на важкі часи, ви гідно виконуєте свою місію – виховуєте свідомих громадян нашої держави. Ніхто з вас не лишається осторонь, а виявляє активну громадянську позицію та патріотизм. Разом зі своїми учнями та студентами ви працюєте волонтерами, допомагаєте нашим військовим, які боронять незалежність України. Кожен із вас робить свій посильний і такий важливий внесок у справу перемоги над ворогом. Міцного вам здоров’я, добробуту, мирного неба, віри й впевненості у завтрашньому дні.

          Найщиріші вітання батькам!

          Бажаю, щоб ваші далекоглядні та мудрі настанови сприяли формуванню у дітей власної життєвої позиції, всебічному розвитку  талантів і навиків, навчали їх думати глобально і нестандартно, бути відкритим світу. Нехай наші діти дивують своїм завзяттям і цілеспрямованістю.

          У цей день початку нового періоду освітнього життя бажаю всім викладачам і студентам, учителям і учням міцного здоров'я, нових звершень, порозуміння, злагоди і головне – миру!

           Вірю, що здібності, талант, наполегливість, високі патріотичні почуття стануть запорукою нових визначних успіхів, якими пишатиметься Україна.

           

          Начальник Управління

          освіти і науки Чернігівської

          обласної державної адміністрації                        Микола КОНОПАЦЬКИЙ                

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/